Ha a webshopunkról rendelsz tőlünk söröket:

– Palackos söreinkből 6-tal osztható csomagokat tudunk összeállítani, ugyanis a palackok épségére vigyázó kartonjaink 6 palackkal tölthetőek meg koccanásmentesen. Csapolt söreinket 1 literes pet palackban szállítjuk, így azok esetében nincs ilyen megkötés. (A kedvezményes csomagok és a csapolt sörök mellé egyesével választott további palackok darabszámának szintén oszthatónak kell lennie hattal.)

– A palackos söröket kérheted Foxpost csomagautomatába egységesen 990 Ft-ért.
Ezek a megrendelések keddi és csütörtöki napokon kerülnek feladásra. Az automaták országos listáját itt találod. (Ha a megrendeléstől számítva 5 munkanapon belül nem kapsz visszajelzést a Foxposttól a csomag helyzetéről, akkor kérjük, hogy keress minket emailben vagy telefonon.) Csapolt söreinknél ez a lehetőség nem választható.

– A palackos és a csapolt söröket kérheted futárral házhoz is, mely 24 palackig 1590 Ft.
Az ilyen megrendeléseket a leadás másnapján – feltéve, hogy az munkanap – szállítják el tőlünk, és jellemzően a rákövetkező napon kerülnek kézbesítésre. 

– Átveheted díjmentesen a főzdénél, mely esetben a rendelés leadása után kérünk, hogy az alábbi telefonszámon egyeztess velünk az átvétel időpontjáról: 0670/371-94-61

FONTOS: 
– A csapolt söröket minden esetben a kiszállítás előtt töltjük annak megfelelő literes PET palackokba, hogy minél frissebben érkezzen hozzád.

– A csütörtök délutántól vasárnapig érkező rendeléseket csak hétfőn adjuk át a futárnak, hogy a sörök a hétvégét ne a logisztikai cég raktárában töltsék, amely esetenként adott esetben túl meleg lehet a sör megfelelő tárolásához.

– Az utánvétes csomagok után a futárcég kezelési költséget számít fel, ezért kerül + 500 Ft felszámításra a számla végösszegéhez.

Bruttó 15 000 Ft felett a csomagautomatás átvétel és a házhozszállítás is díjmentes!