Ismerj meg minket jobban! Gyere el Törökszentmiklósra, és nézd meg hol készítjük a söreinket!

A főzdetúra során a tulajdonosok, vagy az Ugar egyik szakértő kollégája vezeti körbe az érdeklődőket (min 5-,  max 20 fő) a főzdében, amely során 6 féle sör (tartályminta, vagy palackos/dobozos tételek) kóstolása lehetséges, és végigjárjuk a sörfőzés folyamatát az alapanyagoktól kezdve egészen a késztermékig (1,5-2 óra).
Péneteken és szombaton a kóstolgatás a Kombinát Főzdekocsmában is folytatható, amely a főzde udvarán működő népjóléti egység, nyolc sörcsappal és az összes palackos/dobozos sörrel, ami aktuálisan kapható az üzemben. Mindemellett long drinkek, rövid italok és borok is kaphatóak a kocsmában. Ha megéheznétek, akkor pedig az udvar szemközti csücskében helyet foglaló Beer&Burgers-ben csillapíthatjátok az éhségeteket kiváló burgerekkel, tépett húsos szendvicsekkel, vagy egyéb ételekkel.

Céges csoportokat, csapatokat is szívesen látunk, akár külön egyeztetett időpontban is, illetvet szükség esetén szállást is tudunk ajánlani (bővebben telefonon vagy e-mailben).

Főzdetúrára az előre meghirdetett időpontokban lehet jönni előzetes bejelentkezést követően!

2024. évi időpontjaink jelenleg (folyamatosan bővül)

  • Április 20 – Szezonindító Főzdetúra – 15.00
  • Május 11 – 15.00

Az időpontot  e-mailben (info@ugarbrewery.hu) vagy az alábbi  telefonszámon (+3670/371-9461) foglalhatod le.
Amennyiben kuponnal jössz, azt kérlek jelezd előre, és a főzdetúrára ne felejtsd elhozni!
A Főzdelátogató kuponok érvényessége soha nem jár le!

Ár: 5500 Ft  

Az árat rendezheted a helyszínen készpénzzel illetve bankkártyával is, vagy lehetőséged van megvásárolni a webshopon keresztül az alábbi linken:
https://www.ugarbrewery.hu/termek/fozdelatogatas/ 

További kérdéseidet a fentebbi telefonszámon és e-mail címen is felteheted.