SAVANYÚ A SZŐLŐ?

4 320 Ft 3 888 Ft

6db sör

Elfogyott

Kategória:
Limonádét nyakló nélkül? Sprotnit citrom nélkül soha? Vagy csak simán valami merőben újra, mégis nagyon csalogatóra vágysz? Akkor ez a te csomagod!
RED SPEEDO (2 palack)
Az Ugar Puszta Superheroes sorozat a vidéki életvitel azon jellegzetes alakjainak állít palackozott emléket, akik valamennyi kistelepülésen jelen vannak, sajátos tevékenységükkel határozva meg az adott lakókörnyezet napi rutinját.

Sárga háti-permetező, piros fecskegatya, Burt Reynolds-os napszemüveg. Nagyjából mindenkinek megvan ez a karakter, aki átható, savanykás permetszereket keverget a kert végében. Kicsit ugyan bizarr a párhuzam, de a beltartalom is hasonló, opálos, savanykás, sós, a hidegkomlózástól pedig kellemesen gyümölcsös, szóval igazi kánikula elleni védőital.

GREEN SPEEDO (2 palack)
A nyár végén debütált, kellemesen sósra és befogadhatóan savanyúra belőtt Red Speedo névre hallgató gose rövid idő alatt sokak kedvence lett, így arra gondoltunk, hogy ne maradjon szegény egyedül, hanem kapjon még két testvért! Közülük az első a Green Speedo volt, ami hordós változatban egyszer már debütált, ám palackos verzió akkor nem készült belőle. Most pótoltuk ezt az elmaradást, és a tokaji zöldszőlő-lével bolondított Green Speedo-t ezentúl otthon is élvezhetitek!

És hogy milyen lett? Majd ti megmondjátok, de az biztos, hogy a savanyúcukrok és citromlevek elbújhatnak mellette….

NEED FOR SPEEDO (2 palack)
A nyár végén debütált, kellemesen sósra és befogadhatóan savanyúra belőtt Red Speedo névre hallgató gose rövid idő alatt viszonylag nagy népszerűségre tett szert, így arra gondoltuk, hogy ne maradjon szegény egyedül, hanem kapjon még két testvért! Mituán megalkottuk az első testvért, a tokaji zöldszőlő-lével megbolondított Green Speedo-t, kaptunk egy fülest a Tiborgunk kávéját adó Roastopus csapatától, hogy hamarosan érkezik hozzájuk egy érdekesség Costa Ricáról. Ez a “valami” pedig nem volt más, mint a Bányai László kávéfarmjáról származó cascara, vagyis szárított kávégyümölcs. Amikor megkaptuk, kóstolgattuk egy ideig, hogy az édes, gyümölcstea jellegű italt adó cascarat mibe is tegyük, de végül a Speedora esett a választásunk. Így született meg a frissítően savanyú, igazi koffeinbomba Need for Speedo, a hétvégék energiaitala.

ABV: 4,5%
Komlók:  Amarillo
Maláták: Pale Ale, Wheat, Acid, Hell
Kiszerelés: 0,33 L