Narancs Radler – Csapolt (1 liter)

1 900 Ft

1 liter
Narancsos radler

Csapolt söreinket mindig a feladás napján frissen csapoljuk, hogy a kialakult helyzethez képest minél inkább úgy érezhessétek magatokat a négy fal között, mint a kedvenc Ugar-lelőhelyeteken! Érkezés után tároljátok hűtőben maximum 1 hétig , és felbontás után fogyasszátok el 2 nap alatt őket! 

Elfogyott

Kategória:
Sör, gyümölcs.
Szerintünk a radler egy zseniális nyári sör, ha egyszerű, tisztességes alapanyagokból készül, és már az első korttyal képes eltörölni egy nehéz hét minden nyűgjét. Bízunk benne, hogy a gyorsan kedvencetekké vált, kizárólag grapefruitot kapott első radlerünk idei, naranccsal, és egy cseppnyi rozmaringgal megbolondított változata is hű frissítőtök lesz a kánikulában!
(A 60%-a a Fake Pils nevezetű golden aleünk, a maradék 40% pedig extra minőségű, 100%-os narancs sűrítményből készült gyümölcslé, amit rozmaringkivonattal bolondítottunk meg. (Mivel itt nem volt cél a további fanyarítás, és osztrák kollégáinktól eltérően nekünk sajnos nincsen pasztőrözésre lehetőségünk, kivételesen ehhez a sörünkhöz kálium szorbátot kellett tennünk tartósítószerként.)
ABV: 3,5%
Kiszerelés: 0,33 L

(Egységár: 1900 Ft/l)