Nomád – Csapolt (1 liter)

1 317 Ft

1 liter
American Wheat Beer

Csapolt söreinket mindig a feladás napjá frissen csapoljuk, hogy a kialakult helyzethez képest minél inkább úgy érezhessétek magatokat a négy fal között, mint a kedvenc Ugar-lelőhelyeteken! Érkezés után tároljátok hűtőben maximum 1 hétig , és felbontás után fogyasszátok el 2 nap alatt őket! 

Kategória:

A Puszta Minimál sorozat tagjai alkotják alapszortimentünk darabjait. Ezek a sörök kiváló minőségű alapsörök,  amelyeknél nem mentünk el végletekbe, a cél ugyanis az volt, hogy őszinte, jó ivású, de mégis különleges söröket alkossunk, amik sokak tetszését képesek elnyerni, és belépőt jelentenek a kisüzemi sörök izgalmas világába!

 

A Nomád, ami egy búza, de mégsem búza. ☺ Szóval, akartunk egy búza sört, de nem egy klasszikus német stílusút, hanem valami olyat, amilyen még nem nagyon van. Ez lett a Nomád. Közel 50-50% búza és árpamaláta, és viszonylag nagy mennyiségű Huell Melon komló, amivel még jól meg is hidegkomlóztuk. Neve ellenére nem annyira dinnyés, mint inkább birsalmás, pici ananásszal. 5,6%-os alkohol, nagyon selymes és frissítően vékony kortyérzet. Mi így csinálunk búzasört…

ABV: 5,6%
IBU: 28
Komlók: Huell Melon
Maláták: Pilsner, búza, müncheni