15% New

EuPHoria – Csapolt (1 liter)

2 253 Ft

1 liter
Homoktövises búza

Csapolt söreinket mindig a feladás napján frissen csapoljuk, hogy a kialakult helyzethez képest minél inkább úgy érezhessétek magatokat a négy fal között, mint a kedvenc Ugar-lelőhelyeteken! Érkezés után tároljátok hűtőben maximum 1 hétig , és felbontás után fogyasszátok el 2 nap alatt őket! 

Kategória:
Fanyar, gyümölcsös, atipikus.
Bár a hazai sörpalettán az elmúlt években rengeteg kísérleti tétel és extrém savanyú – néha szó szerint – lefolyt a Dunán, az EuPHoria – nektek köszönhetően – évente egyszer stabilan előbújik a tartályokból!
APA-k, IPA-k, stoutok. Ma már elképzelni is nehéz, de voltak idők, amikor a gyümölcsös “kézművesek” mellett az alábbi típusok adták a hazai sörpaletta döntő részét. Hogy volt idő, amikor nem lehetett havonta több NEIPA premierjén ott csücsülni, és izgulni, hogy tényleg ütős lett-e az adott tétel, és amikor nyáron esélye nem volt az embernek egy korrekt savanyával (gose, berliner weisse) hidratálni.
Valószínűleg mi már ekkor sejtettünk valamit, mert bár konkrét savanyított tételünk nekünk sem volt, a fanyar erdeigyümis búzánk, a Wonder Kompót mellett hamar megjelent az első kísérleti tételünk, az EuPHoria. Gyümölcsért mindössze a szomszédba mentünk, és egy cseresznyés búzát vadítottunk meg egy jó adag hazai homoktövissel, 3,5 körülre lehúzva a PH-t, és vidáman összehúzva a szemöldököket.
Bízunk benne, hogy a régi rajongókat, és az új, bátor fogyasztókat idén is megörvendezteti majd!
ABV: 5 %
Komlók: Huell Melon
Maláták:  pale ale, wheat, oat flake, hell
Kiszerelés: 0,33 L

(Egységár: 2650 Ft/l)